hesp roken

Alles wat mens en dier eten en drinken wordt hier besproken.
Post Reply
Scratch
Posts: 64
Joined: Tue Dec 08, 2015 2:27 pm

Re: hesp roken

Post by Scratch »

Hoi Gertje,

Welkom hier!!

Ik heb geen idee of hier fanatieke rokers onder ons zitten, maar voor mij is het ook een wens om de allesbrander zo te verbouwen dat er een rookgedeelte opkomt. In het verleden een roker in de familie gehad die op een of andere manier aan paling kon komen en deze eens per maand ging roken (zo lekker!) ik heb alvast voor je op Internet gekeken en deze site gevonden: https://smokeyjohn.nl/beenham-roken

Ik moet nodig mijn veranda afmaken en de kachel installeren...
User avatar
Plaag
Posts: 634
Joined: Thu Oct 22, 2015 10:29 am
Location: EUROPA

Re: hesp roken

Post by Plaag »

Welkom @gertjevd
TOLERANCE IS SUICIDE
User avatar
Schatkist
Posts: 38
Joined: Tue Dec 08, 2015 2:27 pm

Re: hesp roken

Post by Schatkist »

Ik gebruik mijn smokey mountain voor het roken van spareribs tot een dikke gans. Ik zou wel een thermometer gebruiken die buiten de smoker afgelopen kan worden zodat je de temperatuur continu kan volgen en bij de juiste kerntemperatuur kan stoppen.

Verder een sigaartje op zn tijd is ook niet weg ;)
In Omnia Paratus
wildemossel
Posts: 9
Joined: Wed Dec 09, 2015 12:59 pm

Re: hesp roken

Post by wildemossel »

Schatkist wrote:Ik gebruik mijn smokey mountain voor het roken van spareribs tot een dikke gans. Ik zou wel een thermometer gebruiken die buiten de smoker afgelopen kan worden zodat je de temperatuur continu kan volgen en bij de juiste kerntemperatuur kan stoppen.

Verder een sigaartje op zn tijd is ook niet weg ;)
Die kan je bv gewoon hier kopen: http://www.rookovens-online.nl/a-293922 ... ermometer/
Eventueel als extra even afkitten met kachelkit.
Post Reply