Vlees

Alles wat mens en dier eten en drinken wordt hier besproken.
FincaInSpanje
Posts: 1208
Joined: Fri Oct 16, 2015 5:55 am

Re: Vlees

Post by FincaInSpanje »

Ik had nog een paar blikken Goulash van het merk Finefood. Niet te vreten en het vlees kun je nauwelijks vlees noemen wat erin zit.

Het moet toch op dus maak ik er maar wat van met wat champignons en kruiden. Dan is het tenminste op die zooi.

En de twee bouwers mogen ervan mee eten.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
User avatar
Peerke
Posts: 4030
Joined: Thu Oct 15, 2015 7:05 pm
Location: West Brabant
Has thanked: 17 times
Been thanked: 77 times

Re: Vlees

Post by Peerke »

Ja, soms moet je gewoon iets proberen en dan kan het inderdaad wel eens een keer tegenvallen.

ik heb blikken kip/kerrie, kip/sate en chili con carne van de Aldi.

Ik ben benieuwd ...
Lies live on, and the truth is the victim.
FincaInSpanje
Posts: 1208
Joined: Fri Oct 16, 2015 5:55 am

Re: Vlees

Post by FincaInSpanje »

Ik ook. Vooral de kippiekerrie en de saté.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
User avatar
Jobs
Posts: 783
Joined: Sun Nov 01, 2015 10:14 am

Re: Vlees

Post by Jobs »

Welke datum prikken we?
Ik zit bijna te popelen!
If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.
FincaInSpanje
Posts: 1208
Joined: Fri Oct 16, 2015 5:55 am

Re: Vlees

Post by FincaInSpanje »

Voorlopig ben ik nog wel ff van huis werken aan de BOL. Met nog geen zicht op terugkeer. ....

Datums prikken wordt dus echt lastig voor mij. Al gaat mijn voorraad hier wel omlaag.[emoji12]

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
changingthemindset
Posts: 65
Joined: Sat Oct 17, 2015 8:16 pm

Re: Vlees

Post by changingthemindset »

Ik bestel het vlees bij een maatje die het op zijn beurt weer regelt met een boer uit zijn kennissenkring.

Dit keer is het:

3 kg braadlap
3 kg fijne rib
2 kg soepvlees
1 kg schenkels
5 kg rundergehakt
2 kg rundervink
3 kg kipfilet

Binnenkort ligt dit dus in de vleesvoorraad!;)
User avatar
Peerke
Posts: 4030
Joined: Thu Oct 15, 2015 7:05 pm
Location: West Brabant
Has thanked: 17 times
Been thanked: 77 times

Broodje hotdog: Een masterclass.

Post by Peerke »

Alles begint natuurlijk met een goede worst. Deze zijn naar mijn en andere mening worsten die er het dichtst in de buurt komen.

https://www.ah.nl/producten2/product/wi437292/ah-hotdog

Wel de worsten lekker lang in heet water zodat ook de kern gaar kan worden. Dep ze af met keukenpapier en bak ze daarna af in en pan voor extra smaak.

Fruit een in schijfjes gesneden ui op LAAG vuur heel langzaam, totdat ze bijna caramelliseren. Daarna uitlekken op keukenpapier.
Snij een augurkje in dunne plakjes.

Verhit het pannetje waar de dogs inlagen en doe daar het doormidden gesneden broodje in. Verwarm even. Mayo op de ene kant en ketchup op de andere kant. Ui en augurk ook verdeeld op beide zijden. Worst erin, Dichtvouwen, en smullen maar !

Dit is mijn 'dog'.
dog.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Lies live on, and the truth is the victim.
Post Reply