Vlees

Alles wat mens en dier eten en drinken wordt hier besproken.
FincaInSpanje
Berichten: 1193
Lid geworden op: Vr Okt 16, 2015 5:55 am
Has thanked: 126 times
Been thanked: 384 times
Status: Offline

Re: Vlees

Berichtdoor FincaInSpanje » Wo Okt 26, 2016 10:47 am

Ik had nog een paar blikken Goulash van het merk Finefood. Niet te vreten en het vlees kun je nauwelijks vlees noemen wat erin zit.

Het moet toch op dus maak ik er maar wat van met wat champignons en kruiden. Dan is het tenminste op die zooi.

En de twee bouwers mogen ervan mee eten.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

Gebruikersavatar
Peerke
Berichten: 3021
Lid geworden op: Do Okt 15, 2015 7:05 pm
Locatie: West Brabant
Has thanked: 793 times
Been thanked: 711 times
Status: Offline

Re: Vlees

Berichtdoor Peerke » Wo Okt 26, 2016 2:17 pm

Ja, soms moet je gewoon iets proberen en dan kan het inderdaad wel eens een keer tegenvallen.

ik heb blikken kip/kerrie, kip/sate en chili con carne van de Aldi.

Ik ben benieuwd ...
All is one, and one means two to me.

FincaInSpanje
Berichten: 1193
Lid geworden op: Vr Okt 16, 2015 5:55 am
Has thanked: 126 times
Been thanked: 384 times
Status: Offline

Re: Vlees

Berichtdoor FincaInSpanje » Do Okt 27, 2016 1:03 pm

Ik ook. Vooral de kippiekerrie en de saté.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

Gebruikersavatar
Jobs
Berichten: 589
Lid geworden op: Zo Nov 01, 2015 10:14 am
Has thanked: 305 times
Been thanked: 59 times
Status: Offline

Re: Vlees

Berichtdoor Jobs » Do Okt 27, 2016 1:39 pm

Welke datum prikken we?
Ik zit bijna te popelen!
If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

FincaInSpanje
Berichten: 1193
Lid geworden op: Vr Okt 16, 2015 5:55 am
Has thanked: 126 times
Been thanked: 384 times
Status: Offline

Re: Vlees

Berichtdoor FincaInSpanje » Do Okt 27, 2016 4:06 pm

Voorlopig ben ik nog wel ff van huis werken aan de BOL. Met nog geen zicht op terugkeer. ....

Datums prikken wordt dus echt lastig voor mij. Al gaat mijn voorraad hier wel omlaag.[emoji12]

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

changingthemindset
Berichten: 65
Lid geworden op: Za Okt 17, 2015 8:16 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times
Status: Offline

Re: Vlees

Berichtdoor changingthemindset » Zo Okt 30, 2016 1:38 pm

Ik bestel het vlees bij een maatje die het op zijn beurt weer regelt met een boer uit zijn kennissenkring.

Dit keer is het:

3 kg braadlap
3 kg fijne rib
2 kg soepvlees
1 kg schenkels
5 kg rundergehakt
2 kg rundervink
3 kg kipfilet

Binnenkort ligt dit dus in de vleesvoorraad!;)

Gebruikersavatar
Peerke
Berichten: 3021
Lid geworden op: Do Okt 15, 2015 7:05 pm
Locatie: West Brabant
Has thanked: 793 times
Been thanked: 711 times
Status: Offline

Broodje hotdog: Een masterclass.

Berichtdoor Peerke » Wo Apr 17, 2019 3:36 pm

Alles begint natuurlijk met een goede worst. Deze zijn naar mijn en andere mening worsten die er het dichtst in de buurt komen.

https://www.ah.nl/producten2/product/wi437292/ah-hotdog

Wel de worsten lekker lang in heet water zodat ook de kern gaar kan worden. Dep ze af met keukenpapier en bak ze daarna af in en pan voor extra smaak.

Fruit een in schijfjes gesneden ui op LAAG vuur heel langzaam, totdat ze bijna caramelliseren. Daarna uitlekken op keukenpapier.
Snij een augurkje in dunne plakjes.

Verhit het pannetje waar de dogs inlagen en doe daar het doormidden gesneden broodje in. Verwarm even. Mayo op de ene kant en ketchup op de andere kant. Ui en augurk ook verdeeld op beide zijden. Worst erin, Dichtvouwen, en smullen maar !

Dit is mijn 'dog'.

dog.jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
All is one, and one means two to me.


Terug naar “Drinken en Eten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast