Gevulde macaroni

Post Reply
User avatar
Peerke
Posts: 4038
Joined: Thu Oct 15, 2015 7:05 pm
Location: West Brabant
Has thanked: 17 times
Been thanked: 81 times

Gevulde macaroni

Post by Peerke »

Men kookt voldoende water met zout en kippenbouillonblokjes en laat daar de macaroni beetgaar in worden.

In een grote wokpan bakt men 500 gram gehakt rul, voegt 1 prei, 2 grote uien, 1 paprika en 1 bak champignons aan toe.
Bakken tot het meeste vocht is verdwenen.

Voeg daarna 5 grote tenen knoflook (geperst) toe en daarna 150 gram salami in fijne snippertjes. Voor de kleur een kneep ketchup.
Bak even door en voeg een pot bolognesesaus (Aldi) toe. Warm op en voeg daarna de uitgelekte macaroni toe.

Doorroeren en eten maar !

500 gram gehakt = 2,30
prei = 60 cent
uien = gratis
knoflook = bijna niks
paprika = 60 cent
Bak champignons = 80 cent.
Pak salami = 1 euro ?
250 gram macaroni = 25 cent.

Ofwel, voor bijna 5 euro heb ik 4 grote maaltjes. 1,25 per portie. Hoe goedkoop kan lekker zijn ?
Lies live on, and the truth is the victim.
User avatar
Peerke
Posts: 4038
Joined: Thu Oct 15, 2015 7:05 pm
Location: West Brabant
Has thanked: 17 times
Been thanked: 81 times

Re: Gevulde macaroni

Post by Peerke »

Net geen 1 euro challenge dus :)
Lies live on, and the truth is the victim.
Post Reply