Koken met je voorraad II
Posted: Tue Jan 10, 2017 10:09 pm
Ik ben de vriezer leegeten. Maar een paar andere maaltjes erbij. Chili con Peer.
Men neme 300 gram spekreepjes, 100 gram salami in blokjes gesneden. 3 middelgrote uien, 5 tenen knoflook, 2 matige blikken rode kidneybonen, 1 klein blikje capucijners, 1 klein blikje mais, 1 klein blikje doperwten, scheut ketchup, extra paprika poeder, extra komijn, puntje kerriepoeder, 1 madamme Jeanette peper en 2 grote theelepels hele hete sambal. En een zakje sausmix voor chili con carne.
Fruit de ui snel. Voeg de spekkies toe. Bak uit en voeg de look toe. Gooi de kruiden en madamme Jeanette erdoor. Water en sausmix toevoegen en aan de kook brengen. Alle bonen en groenten en salami toevoegen en lekker laten sudderen. Minimaal 15 minuten.
De kast ruimt op aan oude zooi, het was lekker vreten, 3 maaltjes ingevroren, flink snotteren. Prima !
Men neme 300 gram spekreepjes, 100 gram salami in blokjes gesneden. 3 middelgrote uien, 5 tenen knoflook, 2 matige blikken rode kidneybonen, 1 klein blikje capucijners, 1 klein blikje mais, 1 klein blikje doperwten, scheut ketchup, extra paprika poeder, extra komijn, puntje kerriepoeder, 1 madamme Jeanette peper en 2 grote theelepels hele hete sambal. En een zakje sausmix voor chili con carne.
Fruit de ui snel. Voeg de spekkies toe. Bak uit en voeg de look toe. Gooi de kruiden en madamme Jeanette erdoor. Water en sausmix toevoegen en aan de kook brengen. Alle bonen en groenten en salami toevoegen en lekker laten sudderen. Minimaal 15 minuten.
De kast ruimt op aan oude zooi, het was lekker vreten, 3 maaltjes ingevroren, flink snotteren. Prima !