Page 1 of 1

Hamburgers bakken.

Posted: Fri Oct 20, 2017 7:44 pm
by Peerke
Voorheen bakte ik hamburgers in de pan, en moest ze regelmatig omkeren.

Tegenwoordig gaar ik de hamburgers in een tosti apparaat. Ze worden tegelijk aan 2 kanten gegaard, en de sappen blijven erin zitten en de burger trekt niet krom.

Uiteraard gebruik ik hamburgers van lokale varkens die een goed leven hebben gehad. En dat proef je.

Voor de veggies zou ik zeggen: probeer het eens met een vega burger en post hier het resultaat !

Re: Hamburgers bakken.

Posted: Fri Oct 20, 2017 8:02 pm
by wodan
Is een leuke tip, maar op gas bakken is goedkoper dan op stroom, TENZIJ je zonnepanelen hebt liggen natuurlijk. Ik moet zeggen, eigenlijk nog nooit een probleem gevonden dat je kanten moet afwisselen.

Re: Hamburgers bakken.

Posted: Sun Oct 22, 2017 12:00 pm
by FincaInSpanje
Mijn vader was slachter en heeft een koksopleiding (+brood en banket).

In een hamburger hoort van alles maar beslist GEEN varkensvlees.

Re: Hamburgers bakken.

Posted: Sun Oct 22, 2017 2:53 pm
by Peerke
Hm, eigenlijk heb je daar wel gelijk in Finca.

Even op de site gekeken, en zijn burgers zijn 60/40 varken/rund. Ook de hamburgers van Unox (wie eet die eigenlijk) bevatten varken en rund.

Maar goed, gister even kogelbiefstuk op het apparaat gelegd, en is ook geweldig goed te doen !