Repelsteeltje wrote:Volgens mij hebben ze gewoon onder elke stal opvangbakken en is het dus een mengeling van diverse zeiksoorten.
Ik heb daar een plaatje van, maar of dat gepast is om hier te posten, dat betwijfel ik...
Repelsteeltje wrote:Volgens mij hebben ze gewoon onder elke stal opvangbakken en is het dus een mengeling van diverse zeiksoorten.
Plaats hem onder humorPlaag wrote:Ik heb daar een plaatje van, maar of dat gepast is om hier te posten, dat betwijfel ik...
Is gebeurt.Repelsteeltje wrote:Plaats hem onder humor
Elke keer als ik bij ons langs dit bord kom denk ik aan dit onderwerp.FincaInSpanje wrote:..... Ik ben een liefhebber van stoofschotels....
Lees dit draadje maar eens.Slam4 wrote:Ben eigenlijk benieuwd of je uiteindelijk het stoofvlees van Everyday van Colruyt hebt geproefd, en wat je ervan vond...
Ik heb daar een aantal potten van opgeslaan, net als de vol-au-vent en de balletjes in tomatensaus van Everyday. Grote potten van 800 g, handig voor een groot gezin als het onze...
http://www.equinox.be/index.asp?lang=NL&page=contactFlos wrote:@Peerke dat zijn ze. Maar ik heb er een met groen geruit deksel. Rund stoofvlees staat er op. Met 39%vlees. En het rare is het wordt in Wijnegem België gemaakt.Ik heb het kastiket niet meer maar ik dacht dat ik er 2.99 voor betaald heb.
http://www.equinox.be/index.asp?lang=NL&page=contactFlos wrote:@Peerke dat zijn ze. Maar ik heb er een met groen geruit deksel. Rund stoofvlees staat er op. Met 39%vlees. En het rare is het wordt in Wijnegem België gemaakt.Ik heb het kastiket niet meer maar ik dacht dat ik er 2.99 voor betaald heb.